Σχολή Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού

Συμμετοχη στις "Νυχτες Πρεμιερας"

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, δύο ταινίες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος "Παραστατικές Τέχνες" του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Πολιτιστική Διαχείριση συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος ελληνικών ταινιών μικρού μήκους του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, ενώ μία ακόμη ταινία υπογράφουν δύο απόφοιτοι του μεταπτυχιακού.

Read more: Συμμετοχη στις "Νυχτες Πρεμιερας"

Συνεργασια Copenhagen Business School και Εργαστηριου Διαφημισης & Δημ. Σχεσεων

Το Department of Intercultural Communication and Management του Copenhagen Business School συνεργάζεται με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος για την πραγματοποίηση του μαθήματος "Crisis Communication- A Simulation in the Real World and Cyberspace". Το μάθημα διδάσκεται στο Εργαστήριο στο Ζ εξάμηνο σπουδών από το 2002, ενώ στο πρόγραμμα του ICM-CBS προσφέρεται σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Read more: Συνεργασια Copenhagen Business School και Εργαστηριου Διαφημισης & Δημ. Σχεσεων

Διεθνες Συνεδριο Young adults and circulation of cultural products

Το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, σε συνεργασία με το Université Paris XIII  διοργανώνει το Διεθνές Συνέδριο Young adults and circulation of cultural products. European perspectives, που πραγματοποιείται στο Παρίσι από τις 10 ως τις 12 Σεπτεμβρίου 2014.

Read more: Διεθνες Συνεδριο Young adults and circulation of cultural products

Γραπτη δοκιμασια για την εισαγωγη στο μεταπτυχιακο

Η γραπτή δοκιμασία για την εισαγωγή φοιτητών στο Μεταπτυχιακό της Πολιτιστικής Διαχείρισης θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 16.00-20.00, στην αίθουσα 108 της Νέας Πτέρυγας (γυάλινο κτήριο). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εξέτασης, μισή ώρα νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται πως η διάρκεια της γραπτής δοκιμασίας είναι τρίωρη.

Εγγραφες πρωτοετων

Από την Πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου ανακοινώθηκε το σύστημα εγγραφής των νέων φοιτητών. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι φοιτητές μπορούν να προετοιμάσουν την εγγραφή τους κάνοντας ένα μέρος της ηλεκτρονικά (προ-εγγραφή). Η εγγραφή στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 (ώρα 9.00-14.00).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Read more: Εγγραφες πρωτοετων

προκηρυξη μεταπτυχιακου στην πολιτιστικη διαχειριση

Το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου προκηρύσσει 30 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος, που οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Πολιτιστική Διαχείριση.

Read more: προκηρυξη μεταπτυχιακου στην πολιτιστικη διαχειριση