Σχολή Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού

Το Τμημα μας καλωσοριζει τους νεους του φοιτητες

Το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού καλωσορίζει τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015.

Από εδώ θα ενημερώνεστε άμεσα και υπεύθυνα σχετικά με την εγγραφή σας στο Τμήμα και ό,τι άλλο σας αφορά.

προκηρυξη μεταπτυχιακου στην πολιτιστικη διαχειριση

Το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου προκηρύσσει 30 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος, που οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Πολιτιστική Διαχείριση.

Read more: προκηρυξη μεταπτυχιακου στην πολιτιστικη διαχειριση

θερινο σχολειο στην αθλητικη δημοσιογραφια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) διοργανώνει στην Αρχαία Ολυμπία από τις 11-14 Σεπτεμβρίου 2014 το 1ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών με θέμα «ΜΜΕ και αθλητισμός στην ψηφιακή εποχή». Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε δημοσιογράφους, φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, μεταπτυχιακούς φοιτητές δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο έχει σχέση με το αντικείμενο και τις θεματικές που θα αναλυθούν. 

Read more: θερινο σχολειο στην αθλητικη δημοσιογραφια

Θερινη Ακαδημια «Διεθνεις Σχεσεις & Πολιτιστικη Διπλωματια»

Ολυμπια, 25-31 Αυγουστου 2014

Η Θερινή Ακαδημία συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού. Στην Ακαδημία θα διδάξουν μέλη της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας στην Αγγλική γλώσσα.

Read more: Θερινη Ακαδημια «Διεθνεις Σχεσεις & Πολιτιστικη Διπλωματια»

πρακτικα διημεριδας για την πολιτιστικη διαχειριση

Διαθέσιμα σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου είναι τα πρακτικά της διημερίδας του μεταπτυχιακού στην Πολιτιστική Διαχείριση, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2013. Τίτλος της διημερίδας ήταν "Διαχείριση Πολιτιστικών Οργανισμών σε περίοδο κρίσης".

Κατεβάστε το αρχείο pdf (14,5 MB).